19 Apr 2014 @ 13:51 

Φανταστείτε το σαν κάτι μεταξύ Facebook και Linkedin.
Το BeSocial, είναι το πρώτο Ελληνικό κοινωνικό δίκτυο που δίνει έμφαση και στην επαγγελματική σας αποκατάσταση και δικτύωση, και λειτουργεί δοκιμαστικά στο ελληνικό domain Besocial.gr εδώ και λίγους μήνες.

 

0925c34
Στο νέο δίκτυο λοιπόν, εκτός από το κλασσικό κοινωνικό προφίλ, όπως το ξέρουμε και από το Facebook, και με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, επιλογές και βελτιώσεις, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και το επαγγελματικό του προφίλ.

Υπάρχει η δυνατότητα δηλαδή να φτιάξει κανείς εύκολα το βιογραφικό του, το όποιο αφού γίνει πλήρες μπορεί να δημοσιευτεί να εκτυπωθεί και σε pdf. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Linkedin μπορείτε αυτόματα να τραβήξετε από εκεί το βιογραφικό σας και να κάνετε δυο εκδόσεις, μια στα ελληνικά και μια στα αγγλικά. Μπορείτε να έχετε έως και 10 βιογραφικά.

Όσοι έχουν εταιρίες μπορούν να φτιάξουν δωρεάν το εταιρικό τους προφίλ και να δημοσιεύσουν θέσεις εργασίας επίσης χωρίς καμία χρέωση. Τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να κάνουν αίτηση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στέλνοντας αυτόματα το βιογραφικό που είναι καταχωρημένο στο site. Οι εργοδότες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα αναζήτησης στελεχών ανάμεσα στα διαθέσιμα βιογραφικά.

Το περιβάλλον του Besocial.gr είναι αρκετά γνώριμο, μια που θυμίζει αυτό του Facebook, και δεν δυσκολεύει καθόλου τον νέο χρήστη. Υπάρχουν οι γνώριμες δυνατότητες για μηνύματα, φωτογραφίες, chat, σχόλια, εκδηλώσεις, likes..dislikes, επιλογή για χρονολόγιο ή όχι, εικόνα εξώφυλλου. Υπάρχει και δυνατότητα mobile έκδοσης για χρήση από το κινητό σας ενώ επιπλέον η πλατφόρμα διαθέτει και την δυνατότητα σε προγραμματιστές να φτιάξουν εφαρμογές για αύτη.

Οι χρήστες κινητών Android μπορούν επίσης να βρουν δωρεάν στο Google Play την εφαρμογή BeSocial Greece

Ο χρήστης έχει σε κάθε περίπτωση πλήρη διαχείριση της ιδιωτικότητας του, επιλέγοντας σε ποιον θέλει να εμφανίζονται οι ενέργειες/δημοσιεύσεις του, ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαγράψει πλήρως τον λογαριασμό και τα δεδομένα του από τον server, η επικοινωνία με τον οποίο είναι πάντοτε κρυπτογραφημένη.

Περισσότερα, στο http://www.besocial.gr !

Ως μέλη του Facebook μπορείτε να συνδεθείτε με τον Facebook λογαριασμό σας χωρίς νέα εγγραφή.

Βρείτε το προφίλ μου στο besocial.gr/Leonidas

 

Posted By: leo
Last Edit: 04 Oct 2014 @ 09:32

EmailPermalinkComments Off on Προσωπικό και επαγγελματικό προφίλ στο BeSocial.gr
Tags
Tags:
Categories: Greek, Internet, News, Projects, wall
 02 Jul 2011 @ 8:58 

Oι ερευνητές ασφάλειας της Kaspersky σήμαναν συναγερμό για την ύπαρξη ενός νέου botnet το οποίο είναι σχεδόν άτρωτο, όπως χαρακτηριστικά το αποκαλεί ο Sergey Golovanov, στέλεχος της εταιρείας. Το νέο botnet με την ονομασία TDL-4 αποτελεί την τέταρτη γενιά του γνωστού από το 2008 botnet ΤDL και έχει μολύνει, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2011, 4.5 εκατομμύρια υπολογιστές Windows.
“Δεν θα έλεγα πως είναι απολύτως άτρωτο, αλλά πως είναι αρκετά άτρωτο”, δήλωσε ο Joe Stewart από την εταιρεία Dell SecureWorks, γνωστός και ως ειδικός σε θέματα botnet.

“Είναι πολύ αποτελεσματικό στο να συντηρεί τον εαυτό του.”
Συνημμένο Αρχείο 89049Τόσο ο Sergey Golovanov όσο και ο Joe Stewart βγάζουν τα συμπεράσματα τους από την τρομακτική δυσκολία που αντιμετώπισαν προκειμένου να εντοπίσουν, να σβήσουν ή να το απενεργοποιήσουν. Το TDL-4 προσβάλει με κατάλληλο rootkit το MBR (master boot record) του υπολογιστή. To ΜΒR αποτελεί το πρώτο sector του σκληρού δίσκου (sector 0), εκεί όπου υπάρχει ο κώδικας για την αρχική εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος μετά τους πρώτους ελέγχους του BIOS. Aκριβώς επειδή το TDL-4 εγκαθιστά το rootkit στο MBR είναι πλέον αόρατο από το λειτουργικό σύστημα ή ακόμα χειρότερα από το λογισμικό προστασίας του υπολογιστή. Όμως δεν είναι αυτό το φοβερό μυστικό του TDL-4.

Aυτό που πραγματικά το κάνει άτρωτο είναι ο συνδυασμός της κρυπτογράφησης και της χρήσης δημοσίων δικτύων P2P για τον χειρισμό του από command-and-control (C&C) servers.
“Ο τρόπος με τον οποίο η μεθοδολογία peer-to-peer χρησιμοποιείται στην περίπτωση του TDL-4, το κάνει πολύ δύσκολο να τερματιστεί η λειτουργία του”, δηλώνει ο Roel Schouwenberg, ο οποίος έχει μεγάλη πείρα σε θέματα καταστροφής botnets.

More »

Posted By: leo
Last Edit: 26 Mar 2013 @ 00:15

EmailPermalinkComments Off on Tο νέο botnet TDL-4 είναι σχεδόν άτρωτο
Tags
Tags: , , ,
Categories: Security
 02 Apr 2011 @ 10:08 

Το παρακάτω είναι άρθρο του Χρηστου Συλλα, στην εφημερίδα καθημερινή:

Διαμάχη της ΑΕΠΙ με ιστότοπους για τη διάχυση πληροφοριών στο Διαδίκτυο

Με πιθανότητα που αγγίζει το 100%, είναι η μοναδική πράξη που δεν μπορείς να αποφύγεις όταν μπεις στο Ιντερνετ: να «κλικάρεις» πάνω σε links. Για να «μεταφερθείς», να παραπέμψεις, να προτείνεις, να μοιραστείς.

Οι σύνδεσμοι υπερκειμένου (ελληνιστί) είναι οι «νευρώνες» του Διαδικτύου· μέσω αυτών γίνεται ο διαμοιρασμός και η διάχυση πληροφοριών, ειδήσεων και πολιτιστικών προϊόντων. Μπορεί όμως ένα link να γυρίσει «μπούμερανγκ» σ’ αυτόν που το αναρτά; Πού ξεκινούν και πού τελειώνουν τα όρια της πνευματικής ιδιοκτησίας; More »

Posted By: leo
Last Edit: 26 Mar 2013 @ 22:41

EmailPermalinkComments Off on Πνευματικά δικαιώματα και στα links;
Tags
Tags:
Categories: Greek, Internet
 12 Feb 2011 @ 17:50 

I like people with dreams and great ideas.
I really like people who try hard to make their dreams come true.
Every once in a while that I find out an interesting project that I could participate or help it evolve, I support it.

Especially if this comes from a Greek person!

Kostas Grammatis, believes passionately that access to information is a human right and founded ahumanright.org to pursue his vision of a connected world.

26.5% of the world has Internet access today. This can and should change.

Please take some minutes of your time to watch his speach at TEDx Athens 2010. More »

Posted By: leo
Last Edit: 26 Mar 2013 @ 22:37

EmailPermalinkComments Off on Bringing internet access to the people who need it most
Tags
 04 Jan 2011 @ 15:36 

Με το motto “don’t you think its time to try a Different Browser”, 10+ χρόνια πριν είχα ασχοληθεί με την κατασκευή του πρώτου ολοκληρωμένου ελληνικού browser, του NetSurfer Browser III.

Ο NetSurfer αποτέλεσε το πρώτο μου Project σε Visual Basic. Ξεκίνησε σε έκδοση vb4, συνέχισε σε vb5 (ως NetSurfer2000) και εξελίχθηκε σε ένα πρόγραμμα που συνδύαζε βιβλιοθήκες από C++, πολύ subclassing σε vb6 πλέον, και ονομάστηκε “NetSurfer Browser III”. More »

Posted By: leo
Last Edit: 26 Mar 2013 @ 22:42

EmailPermalinkComments Off on NetSurfer Browser 2011
Tags
Tags: ,
Categories: Internet, Programming, Projects

 Last 50 Posts
 Back
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 73
 • Comments » 0
Change Theme...
 • VoidVoid
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater « Default
 • FireFire
 • LightLight

Airplay  No Child Pages.

Projects  No Child Pages.

Portfolio  No Child Pages.

Wall  No Child Pages.

NetSurfer Browser  No Child Pages.

Portfolio 2 Columns  No Child Pages.

Portfolio 3 Columns  No Child Pages.