19 Apr 2014 @ 13:51 

Φανταστείτε το σαν κάτι μεταξύ Facebook και Linkedin.
Το BeSocial, είναι το πρώτο Ελληνικό κοινωνικό δίκτυο που δίνει έμφαση και στην επαγγελματική σας αποκατάσταση και δικτύωση, και λειτουργεί δοκιμαστικά στο ελληνικό domain Besocial.gr εδώ και λίγους μήνες.

 

0925c34
Στο νέο δίκτυο λοιπόν, εκτός από το κλασσικό κοινωνικό προφίλ, όπως το ξέρουμε και από το Facebook, και με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, επιλογές και βελτιώσεις, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και το επαγγελματικό του προφίλ.

Υπάρχει η δυνατότητα δηλαδή να φτιάξει κανείς εύκολα το βιογραφικό του, το όποιο αφού γίνει πλήρες μπορεί να δημοσιευτεί να εκτυπωθεί και σε pdf. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Linkedin μπορείτε αυτόματα να τραβήξετε από εκεί το βιογραφικό σας και να κάνετε δυο εκδόσεις, μια στα ελληνικά και μια στα αγγλικά. Μπορείτε να έχετε έως και 10 βιογραφικά.

Όσοι έχουν εταιρίες μπορούν να φτιάξουν δωρεάν το εταιρικό τους προφίλ και να δημοσιεύσουν θέσεις εργασίας επίσης χωρίς καμία χρέωση. Τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να κάνουν αίτηση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στέλνοντας αυτόματα το βιογραφικό που είναι καταχωρημένο στο site. Οι εργοδότες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα αναζήτησης στελεχών ανάμεσα στα διαθέσιμα βιογραφικά.

Το περιβάλλον του Besocial.gr είναι αρκετά γνώριμο, μια που θυμίζει αυτό του Facebook, και δεν δυσκολεύει καθόλου τον νέο χρήστη. Υπάρχουν οι γνώριμες δυνατότητες για μηνύματα, φωτογραφίες, chat, σχόλια, εκδηλώσεις, likes..dislikes, επιλογή για χρονολόγιο ή όχι, εικόνα εξώφυλλου. Υπάρχει και δυνατότητα mobile έκδοσης για χρήση από το κινητό σας ενώ επιπλέον η πλατφόρμα διαθέτει και την δυνατότητα σε προγραμματιστές να φτιάξουν εφαρμογές για αύτη.

Οι χρήστες κινητών Android μπορούν επίσης να βρουν δωρεάν στο Google Play την εφαρμογή BeSocial Greece

Ο χρήστης έχει σε κάθε περίπτωση πλήρη διαχείριση της ιδιωτικότητας του, επιλέγοντας σε ποιον θέλει να εμφανίζονται οι ενέργειες/δημοσιεύσεις του, ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαγράψει πλήρως τον λογαριασμό και τα δεδομένα του από τον server, η επικοινωνία με τον οποίο είναι πάντοτε κρυπτογραφημένη.

Περισσότερα, στο http://www.besocial.gr !

Ως μέλη του Facebook μπορείτε να συνδεθείτε με τον Facebook λογαριασμό σας χωρίς νέα εγγραφή.

Βρείτε το προφίλ μου στο besocial.gr/Leonidas

 

Posted By: leo
Last Edit: 04 Oct 2014 @ 09:32

EmailPermalinkComments Off on Προσωπικό και επαγγελματικό προφίλ στο BeSocial.gr
Tags
Tags:
Categories: Greek, Internet, News, Projects, wall
 30 Jun 2012 @ 12:37 

Πρωτοβουλία για τη μείωση του ελληνικού χρέους με τη συμμετοχή των απλών πολιτών, αλλά και επιχειρηματιών, αναλαμβάνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Greece Debt Free (Ελλάδα Χωρίς Χρέος). [ http://www.greecedebtfree.org/ ] Με καταγωγή από τη Σαντορίνη και γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας, ο 33χρονος Πέτρος Νομικός, ιδρυτής και δημιουργός του Greece Debt Free Inc., έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια ανάπτυξης στρατηγικών που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και μέσω του GDF προσπαθεί να ξυπνήσει – όπως λέει – τον πατριωτισμό των Ελλήνων και όσων αγαπούν την Ελλάδα.

Ηδη, μέσω της πρωτοβουλίας του που μετρά μόλις 4 ημέρες ζωής, έχουν συγκεντρωθεί από εισφορές 2.200.000 ευρώ συνολικής αξίας χρέους, μέρος των οποίων έχει συνεισφέρει η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η λογική είναι απλή. More »
Posted By: leo
Last Edit: 26 Mar 2013 @ 00:16

EmailPermalinkComments Off on Πρωτοβουλία εφοπλιστών για μια Ελλάδα χωρίς χρέος
Tags
Tags: ,
Categories: Greek
 02 Apr 2011 @ 10:08 

Το παρακάτω είναι άρθρο του Χρηστου Συλλα, στην εφημερίδα καθημερινή:

Διαμάχη της ΑΕΠΙ με ιστότοπους για τη διάχυση πληροφοριών στο Διαδίκτυο

Με πιθανότητα που αγγίζει το 100%, είναι η μοναδική πράξη που δεν μπορείς να αποφύγεις όταν μπεις στο Ιντερνετ: να «κλικάρεις» πάνω σε links. Για να «μεταφερθείς», να παραπέμψεις, να προτείνεις, να μοιραστείς.

Οι σύνδεσμοι υπερκειμένου (ελληνιστί) είναι οι «νευρώνες» του Διαδικτύου· μέσω αυτών γίνεται ο διαμοιρασμός και η διάχυση πληροφοριών, ειδήσεων και πολιτιστικών προϊόντων. Μπορεί όμως ένα link να γυρίσει «μπούμερανγκ» σ’ αυτόν που το αναρτά; Πού ξεκινούν και πού τελειώνουν τα όρια της πνευματικής ιδιοκτησίας; More »

Posted By: leo
Last Edit: 26 Mar 2013 @ 22:41

EmailPermalinkComments Off on Πνευματικά δικαιώματα και στα links;
Tags
Tags:
Categories: Greek, Internet

 Last 50 Posts
 Back
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 73
 • Comments » 0
Change Theme...
 • VoidVoid
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater « Default
 • FireFire
 • LightLight

Airplay  No Child Pages.

Projects  No Child Pages.

Portfolio  No Child Pages.

Wall  No Child Pages.

NetSurfer Browser  No Child Pages.

Portfolio 2 Columns  No Child Pages.

Portfolio 3 Columns  No Child Pages.